Analýza marketingového prostředí mexického trhu - Poledníková, Michaela (2010)
Cílem diplomové práce je poskytnout ucelený obraz o současných problémech Mexika na politickém, ekonomickém a sociálním poli a v chování mexického spotřebitele a v marketingu všeobecně definovat základní odlišnosti od jiných zemí.