Analýza marketingového prostředí mexického trhu - Poledníková, Michaela; Machková, Hana; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem diplomové práce je poskytnout ucelený obraz o současných problémech Mexika na politickém, ekonomickém a sociálním poli a v chování mexického spotřebitele a v marketingu všeobecně definovat základní odlišnosti od jiných zemí.
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses