Zdravotně postižené osoby na trhu práce v ČR - Musilová, Michaela (2011)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením. V teoretické části mé bakalářské práce se zaměřuji na vymezení základních pojmů, např. trh práce, vymezení osob se zdravotním postižením, na aktivní politiku zaměstnanosti, na její nástroje, atd. V praktické části porovnávám dva kraje, konkrétně kraj Vysočina a Jihočeský kraj v zaměstnávání osob se zdravotním postižením.