Zdravotně postižené osoby na trhu práce v ČR - Musilová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Humhalová, Miroslava (2011)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením. V teoretické části mé bakalářské práce se zaměřuji na vymezení základních pojmů, např. trh práce, vymezení osob se zdravotním postižením, na aktivní politiku zaměstnanosti, na její nástroje, atd. V praktické části porovnávám dva kraje, konkrétně kraj Vysočina a Jihočeský kraj v zaměstnávání osob se zdravotním postižením.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: trh práce; politika zaměstnanosti; osoby se zdravotním postižením; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; manpower policy; people with disabilities; bachelor's theses