Podnikatelský plán - Vališ, Andrej (2010)
Bakalářská práce se zabývá sestavením reálného podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost zabývající se distribucí Bio moštů a sirupů. Je založena na předchozích zkušenostech z distribuce těchto produktů v Brně a využívá je pro uplatnění se na pražském trhu.