Podnikatelský plán - Vališ, Andrej; Dvořáček, Jiří, 1947-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá sestavením reálného podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost zabývající se distribucí Bio moštů a sirupů. Je založena na předchozích zkušenostech z distribuce těchto produktů v Brně a využívá je pro uplatnění se na pražském trhu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses