Ocenění společnosti ConvaTec Česká republika s.r.o. - Hovorková, Jaroslava; Kislingerová, Eva, 1950-; Maštalíř, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je ocenění společnosti ConvaTec Česká republika s.r.o. k 1. 1. 2011. Práce obsahuje strategickou analýzu, finanční analýzu, analýzu a prognózu generátorů hodnoty a finanční plán. Hodnota společnosti je stanovena na základě metody DCF entity. Jako doplňkové metody jsou použity metoda účetní hodnoty, kapitalizovaných čistých výnosů a odvětvových násobitelů. V rámci analýzy citlivosti je sledována změna hodnoty podniku při změně tempa růstu a průměrných vážených nákladů kapitálu.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses