Mzdové účetnictví - Hanusová, Jana (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou mzdového účetnictví. Zpracovává přehled všech právních norem, které jsou používány ve mzdové oblasti. Výstupem práce je zpracování přehledu výpočtu různých druhů mezd, mzdových náhrad, nutných srážek atd. V samostatné kapitole je popsán způsob výpočtu mezd v konkrétní firmě.