Mzdové účetnictví - Hanusová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Vilím, Josef (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou mzdového účetnictví. Zpracovává přehled všech právních norem, které jsou používány ve mzdové oblasti. Výstupem práce je zpracování přehledu výpočtu různých druhů mezd, mzdových náhrad, nutných srážek atd. V samostatné kapitole je popsán způsob výpočtu mezd v konkrétní firmě.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: mzdové účetnictví; pracovněprávní vztahy; sociální pojištění; zdravotní pojištění; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; payroll accounting; labor-law relations; social insurance; health insurance; master's theses