Rozvoj lidských zdrojů v operačních programech - Rambousková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Musil, Martin, 1976- (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů v ČR. V první části je nejprve charakterizován rozvoj lidských zdrojů jako takový a jeho podpora v České republice. Dále jsou uvedeny poznatky o fondech Evropské unie a vymezeny oblasti strukturálních fondů pro období 2007-2013, jež přispívají k rozvoji a zkvalitňování vzdělávání. Praktická část bakalářské práce se zaměřuje na jeden konkrétní operační program, hodnotí ho z pohledu dosud uskutečněných výzev, jež proběhly v rámci jednotlivých krajů a dále zjišťuje informovanost jeho konečných příjemců o přínosech tohoto programu a celkově o Evropské unii a vzdělávání.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strukturální fondy; lidský kapitál; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; structural funds; human capital; bachelor's theses