Personální práce ve státní správě - Kořínková, Denisa (2011)
Cílem práce je shrnout teoretické poznatky týkající se řízení lidských zdrojů ve státní správě. Práce tedy poukazuje na důležitou legislativu, která upravuje personální práci státní správy, ale také na poznatky z literatury zabývající se všeobecně tématikou řízení lidských zdrojů. Následně práce analyzuje personální práci na Krajském úřadu Olomouckého kraje a na základě této analýzy navrhuje opatření ke zlepšení.