Personální práce ve státní správě - Kořínková, Denisa; Fučíková, Jana; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je shrnout teoretické poznatky týkající se řízení lidských zdrojů ve státní správě. Práce tedy poukazuje na důležitou legislativu, která upravuje personální práci státní správy, ale také na poznatky z literatury zabývající se všeobecně tématikou řízení lidských zdrojů. Následně práce analyzuje personální práci na Krajském úřadu Olomouckého kraje a na základě této analýzy navrhuje opatření ke zlepšení.
Vedoucí práce: Jana Fučíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses