Získávání, výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců - Rajdlová, Jana (2011)
Tato práce zkoumá a posuzuje proces získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců v ROSS Holding a.s. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí - na teoretickou část a na praktickou část. Teoretická část obecně popisuje problematiku procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců. Praktická část analyzuje tyto procesy v ROSS Holding a.s. a na základě zjištěných poznatků navrhuje vhodné změny ke zlepšení procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců v ROSS Holding a.s.