Získávání, výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců - Rajdlová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Krupková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce zkoumá a posuzuje proces získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců v ROSS Holding a.s. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí - na teoretickou část a na praktickou část. Teoretická část obecně popisuje problematiku procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců. Praktická část analyzuje tyto procesy v ROSS Holding a.s. a na základě zjištěných poznatků navrhuje vhodné změny ke zlepšení procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců v ROSS Holding a.s.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses