Postavení Argentiny v mezinárodním obchodě - Kučerová, Jana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem práce je analyzovat postavení Argentiny v mezinárodním obchodě s přihlédnutím k současné ekonomické situaci země a jejímu možnému vývoji do budoucna. Práce poskytuje obecnou charakteristiku země, která je založená na zhodnocení vykazovaných hodnot makroekonomických ukazatelů. Stěžejní část se poté zabývá vzájemnou obchodní spoluprací mezi Argentinou a jejími nejvýznamnějšími partnery - MERCOSURem, Evropskou unií, Spojenými státy, Čínou a Indií. Významná část je věnována i bilaterálním vztahům s Českou republikou s důrazem na současnou obchodní spolupráci a praxi.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses