Kalkulace nákladů v kamionové dopravě - Petr, Martin; Novák, Radek, 1960-; Šošovička, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá tvorbou kalkulací nákladů v silniční nákladní dopravě z pohledu menší dopravně-spediční firmy podnikající na českém území. Cílem práce je vytvořit detailní kalkulace nákladů, pro všechny typy vozidel vlastněných analyzovanou firmou, vztahujících se k sledovanému období. Vytvořené kalkulace budou do budoucna sloužit pracovníkům firmy při tvorbě cen za dopravní služby.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses