Logistika stavebnej firmy - Pčola, Jaroslav (2011)
Práca má za cieľ vytýčiť a navrhnúť riešenie praktických problémov malej až strednej stavebnej firmy v štádiu expanzie v oblasti logistiky. Logistiku v týchto reáliách poníma ako integrovaný systém, ktorý riadi a eviduje pohyb stavebných strojov, automobilov, ale aj ľudí. Práca je prierezom činnosti oddelenia logistiky v stavebnej firme Reinter od roku 2007 do roku 2011 a predstavuje kroky, ktoré vykonal management tejto firmy za cieľom zlepšiť fungovanie oddelenia. Tieto kroky vysvetľuje, komentuje a hodnotí ich dopad.