Logistika stavebnej firmy - Pčola, Jaroslav; Mervart, Michal, 1977-; Simon, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práca má za cieľ vytýčiť a navrhnúť riešenie praktických problémov malej až strednej stavebnej firmy v štádiu expanzie v oblasti logistiky. Logistiku v týchto reáliách poníma ako integrovaný systém, ktorý riadi a eviduje pohyb stavebných strojov, automobilov, ale aj ľudí. Práca je prierezom činnosti oddelenia logistiky v stavebnej firme Reinter od roku 2007 do roku 2011 a predstavuje kroky, ktoré vykonal management tejto firmy za cieľom zlepšiť fungovanie oddelenia. Tieto kroky vysvetľuje, komentuje a hodnotí ich dopad.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses