Vývoj ZO ČR s vybranými latinskoamerickými zeměmi, vůči nimž jsou uplatňovány teritoriální preference - Pracný, Matěj; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá vývojem zahraničního obchodu mezi Českou republikou a Brazílií respektive Mexikem. Na úvod práce je zařazena stručná demografická a socio-ekonomická charakteristika preferenčních států. Následně je na základě statistik popsán zahraniční obchod od vzniku samostatné České republiky v roce 1993 po součastnost. V práci je také zachycena aktuální světová krize a jakým způsobem ovlivnila vzájemný obchod.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses