Analýza rozpočtu statutárního města Přerova za období 2006-2010 a dopady ekonomické krize 2008/2009 na jeho rozpočet - Kožíšek, Jan; Peková, Jitka, 1946-; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato práce rozebírá rozpočet a financování obcí v České republice, zaměřuje se na strukturu rozpočtu obce, zkoumá specifika hospodaření obcí. Na příkladu města Přerova a jeho hospodaření ukazuje tyto aspekty v praxi. Analýza hospodaření Přerova je založena na sledování jeho závěrečných účtů z let 2006 -- 2010. V roce 2008 -- 2009 byla Česká republika zasažena světovou hospodářskou krizí. Tato práce má za cíl zjistit, jak se na hospodaření Přerova tato krize projevila včetně dopadů na vývoj zadlužení.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses