Postavení Německa v mezinárodním obchodě - Purchartová, Eliška; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je analyzovat postavení Německa v mezinárodním obchodě s ohledem na jeho aktuální ekonomickou situaci a hospodářský vývoj po roce 1990. Práce si rovněž klade za cíl zhodnotit začlenění a roli Německa v Evropské unii. V této části práce je zpracován význam Německa pro partnerské země v rámci Evropské unie. Poslední kapitola je věnována obchodním vztahům SRN s Českou republikou.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses