Ocenění podniku Servisbal Obaly, s.r.o. - Šťásková, Petra; Krabec, Tomáš, 1981-; Plánička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je zjistit hodnotu fair value společnosti Servisbal Obaly s.r.o. k 1. 1. 2009. Práce je rozdělena do pěti částí. První část se skládá z představení společnosti. Druhá část se skládá ze strategické analýzy, která zkoumá tržní potenciál společnosti. Další část tvoří finanční analýza a jejím cílem je zhodnotit finanční zdraví podniku. Následně byla sestavena analýza a prognóza generátorů hodnoty a zpracován finanční plán. Ocenění je provedeno metodou DCF Equity, jako alternativní metoda je zvolena metoda tržního porovnání, konkrétně metoda srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses