Alokační model projektu Miss Sport - Kyselý, Ondřej; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Steinich, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je vytvoření alokačního modelu pro projekt Miss Sport. Jedná se o platformu, která má vytvořit prostor pro efektivní získání sponzorů pro sportovkyně, které se tohoto projektu zúčastní. Výsledkem je rozhodovací strom, u něhož je největší přednost v přehlednosti a rychlosti rozhodování. Jedním z úkolů je analyzování nejdůležitějších kritérií, která jsou nezbytná k segmentaci sportovkyň. Součástí je i souhrn aspektů, které jsou pro sponzoring důležité, ale do alokačního modelu nebyly přímo začleněny. Výzkumný cíl je zaměřen na posouzení atraktivity sportovkyň, jako jednoho z prvků, který berou v úvahu potencionální sponzoři.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses