Obchodní a kulturní zvláštnosti Černé Hory - Černá, Michaela; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem práce je zanalyzovat obchodní a kulturní specifika a zvláštnosti Černé Hory. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola podává základní informace o Černé Hoře, komplexně, od přírodních podmínek po charakteristiku místní ekonomiky. Druhá kapitola popisuje kulturní specifika a zvláštnosti etikety Černé Hory. Kapitola třetí se zabývá obchodními specifiky. Poslední kapitola je věnována obchodním a diplomatickým vztahům mezi Českou republikou a Černou Horou
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses