Propouštění zaměstnanců - Šimůnková, Lucie; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá ukončením pracovního poměru ze strany zaměstnavatele. Popisuje práva a povinnosti zaměstnanců a zaměstnavatelů v pracovním poměru, možnosti ukončení pracovního poměru. Dále bakalářská práce vymezuje nárok na odstupné, ukazuje výhody kolektivních smluv, a kdy dochází k neplatnému rozvázání pracovního poměru. Dotazovací technikou byl zjištěn pohled na právní úpravu pracovního práva u studentů, zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses