Logistika obchodních řetězců - Králová, Veronika; Pernica, Petr, 1948-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce si klade za cíl posoudit stav na současném českém maloobchodním trhu s rychloobrátkovým zbožím a analyzovat logistické zázemí u předních obchodních řetězců operujících v rámci České republiky. Čtenář se seznámí s vývojem maloobchodu v posledních letech a jeho možným budoucím vývojem. Na základě nastínění problematiky maloobchodu a jeho logistiky je postaven rozbor jednotlivých společností. Následuje zamyšlení nad eventuálními možnostmi obchodních firem vedoucích k zefektivnění procesů a zlepšení jejich pozice na trhu. Výsledkem je jasná představa o fungování společností, jejich logistiky a celkového toku zboží do maloobchodní sítě.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses