Euroregion Labe - Zika, Ondřej (2011)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnocení možností, které Euroregion Labe nabízí. K tomu byla použita analýza přeshraniční spolupráce, dopravních možností, nabídky cestovního ruchu apod. Na základě vyhodnocení těchto možností byly vytvořeny závěry, jaký potenciál v sobě skrývá Euroregion Labe. V případě nepříznivých závěrů byly navrženy možnosti řešení.