Euroregion Labe - Zika, Ondřej; Vaško, Martin; Jetmar, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnocení možností, které Euroregion Labe nabízí. K tomu byla použita analýza přeshraniční spolupráce, dopravních možností, nabídky cestovního ruchu apod. Na základě vyhodnocení těchto možností byly vytvořeny závěry, jaký potenciál v sobě skrývá Euroregion Labe. V případě nepříznivých závěrů byly navrženy možnosti řešení.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses