Jieke-zhongguo gongsi shangwu shili pouxi - Shi, Meng Ting; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Xiaokun, Li; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Ben xueshi lunwen jujiao zai zhongguo he jieke, er ge butong beijing de guojia de shangren zai yiqi jinxing shangwu huodong shi de wenhua chongtu he tiaozhan. Zhongguo shi yige fuza huo duoyang hua de shichang, ben lunwen de mudi jiushi jiantao zhongguo huo jieke gongsi jinru Duifang shichang shi hui mianlin de zhuyao fengxian he zhangai. Ben lunwen de xinxe laiyuan yu xueshu chuban wu he xiangguan lingyu zhuanjia de miantan. Mou xie gongsi de kua wenhua de jianku jingshang licheng hui bei na lai pouxi.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses