Analýza důchodového systému v Německu se základním porovnáním důchodového systému v České republice - Sedláčková, Lucie (2011)
Diplomová práce Analýza důchodového systému v Německu se základním porovnáním důchodového systému v České republice bude analyzovat důchodový systém v Německu. Pozornost bude věnována provedeným reformám a problematickým okruhům důchodového systému. Poté bude důchodový systém porovnán v hlavních rysech s ČR s uvedením teoretického možného řešení vybraných problémů důchodového systému v České republice.