Analýza důchodového systému v Německu se základním porovnáním důchodového systému v České republice - Sedláčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vopátek, Jiří; Šimůnková, Iveta (2011)
Diplomová práce Analýza důchodového systému v Německu se základním porovnáním důchodového systému v České republice bude analyzovat důchodový systém v Německu. Pozornost bude věnována provedeným reformám a problematickým okruhům důchodového systému. Poté bude důchodový systém porovnán v hlavních rysech s ČR s uvedením teoretického možného řešení vybraných problémů důchodového systému v České republice.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: sociální politika; důchodové systémy; Česko; Německo; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social policy; pension systems; Czechia; Germany; master's theses