Rozvojová pomoc EU - spolupráce s Peru - Lášková, Tereza (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na rozvojovou politiku Evropské unie s Peru. V první kapitole se věnuji rozvojové politice, jejím cílům i nástrojům. V druhé kapitole popisuji rozvojovou pomoc EU. Přibližuji její vývoj, koncept spolupráce EU s rozvojovými zeměmi, cíle a oblasti spolupráce i její nástroje. Poslední kapitola je zaměřena na situaci v Peru a rozvojovou spolupráci EU s Peru, na programu PRODAPP provádím hodnocení této spolupráce.