Rozvojová pomoc EU - spolupráce s Peru - Lášková, Tereza; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na rozvojovou politiku Evropské unie s Peru. V první kapitole se věnuji rozvojové politice, jejím cílům i nástrojům. V druhé kapitole popisuji rozvojovou pomoc EU. Přibližuji její vývoj, koncept spolupráce EU s rozvojovými zeměmi, cíle a oblasti spolupráce i její nástroje. Poslední kapitola je zaměřena na situaci v Peru a rozvojovou spolupráci EU s Peru, na programu PRODAPP provádím hodnocení této spolupráce.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses