Segmentace trhu rodinných domů - Bondareva, Anna; Koudelka, Jan; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Hlavním cílem diplomové práce je prověřit možnosti forward a backward segmentace na trhu rodinných domů, určit segmenty spotřebitelů, popsat je, rozvíjet profil segmentů a nabídnout možná marketingová doporučení. Data získaná primárním výzkumem jsou kódována v Microsoft Excel a následně zpracována ve statistickém analytickém programu IBM SPSS Statistics 19 for Windows. Výstupem páce je objevení tří segmentů spotřebitelů pomocí forward segmentace a tří segmentů pomocí backward segmentace. Každý ze sledovaných segmentů vykazuje určitá specifika, na základě kterých navrhuji marketingová doporučení.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses