Strategická analýza a návrh konkurenční strategie pro firmu KRINNER CZ s.r.o. - Hůlková, Romana (2010)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou strategické analýzy konkrétní organizace. V teoretické části jsou vybrány a popsány vhodné metody interní a externí analýzy a následně popsány teorie pro návrh konkurenční strategie daného subjektu. Výstupy strategické analýzy jsou v praktické části implementovány pro potřeby konkrétní organizace za cílem formulace optimálního návrhu konkurenční strategie. V závěru práce jsou výsledky shrnuty pro potřeby managementu organizace, představující úvodní náhled do problematiky volby strategie.