Strategická analýza a návrh konkurenční strategie pro firmu KRINNER CZ s.r.o. - Hůlková, Romana; Krause, Josef, 1978-; Hamr, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou strategické analýzy konkrétní organizace. V teoretické části jsou vybrány a popsány vhodné metody interní a externí analýzy a následně popsány teorie pro návrh konkurenční strategie daného subjektu. Výstupy strategické analýzy jsou v praktické části implementovány pro potřeby konkrétní organizace za cílem formulace optimálního návrhu konkurenční strategie. V závěru práce jsou výsledky shrnuty pro potřeby managementu organizace, představující úvodní náhled do problematiky volby strategie.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses