Srovnání proexportní politiky ČR a Francie - Doležalová, Barbora (2011)
Práce je zaměřena na popis proexportních politik ČR a Francie. Důraz je kladen na institucionální podporu exportu. První kapitola je věnována podpoře exportu v ČR, druhá kapitola se zabývá proexportní politikou Francie. Poslední kapitola srovnává oba systémy podpory exportu. Závěrečná část obsahuje SWOT analýzu obou ekonomik.