Srovnání proexportní politiky ČR a Francie - Doležalová, Barbora; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce je zaměřena na popis proexportních politik ČR a Francie. Důraz je kladen na institucionální podporu exportu. První kapitola je věnována podpoře exportu v ČR, druhá kapitola se zabývá proexportní politikou Francie. Poslední kapitola srovnává oba systémy podpory exportu. Závěrečná část obsahuje SWOT analýzu obou ekonomik.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses