Vplyv vstupu Českej republiky do EÚ na vývoj zahraničného obchodu - Škropeková, Andrea; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalárska práca "Vplyv vstupu ČR do EÚ na vývoj zahraničného obchodu." mapuje a analyzuje vývoj zahraničného obchodu Českej republiky od 90.-tych rokov 20. storočia až po súčasnosť. Práca má štyri kapitoly: prvá kapitola je venovaná vývoju zahraničného obchodu Českej republiky od 90.-tych rokoch 20. storočia po vstup do EÚ. Druhá kapitola popisuje obchodnú bilanciu, teritoriálnu a komoditnú štruktúru zahraničného obchodu ČR od vstupu do EÚ až do súčasnosti. V tretej kapitole sú popísané zmeny, ktoré nastali v zahraničnoobchodnej politike Českej republiky po vstupe do EÚ. Posledná, štvrtá kapitola je venovaná ceste koruny do eurozóny.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses