Aplikácia marketingu v útulku pre zvieratá - Bardiovská, Dominika (2011)
Touto bakalárskou prácou popisujem, analyzujem a navrhujem fungovanie a systém aplikovania marketingového mixu, predovšetkým marketingovej komunikácie v útulku pre zvieratá. Mojím zámerom je aj postupné zhodnotenie propagácie útulku a vidina ďalších možných riešení komunikácie útulku s okolím. Vychádzam pri tom z teórie o neziskových organizáciách, marketingu, marketingovej komunikácie a špecifikách uplatnenia marketingu v neziskovej sfére ako je útulok pre zvieratá. Postupujem hľadaním metód ako pomôcť zvieratám, pričom sa opieram o minulé kampane pre pomoc zvieratám, hlavne na pomoc zvieratám v útulkoch. Výsledkom je jasný program marketingového mixu s hlavným zameraním na marketingovú komunikáciu konkrétneho útulku pre zvieratá, stručné porovnanie dvoch konkrétnych útulkov a moja aditívna aplikácia marketingu na daný útulok.