Aplikácia marketingu v útulku pre zvieratá - Bardiovská, Dominika; Procházková, Markéta; Šnajderová, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Touto bakalárskou prácou popisujem, analyzujem a navrhujem fungovanie a systém aplikovania marketingového mixu, predovšetkým marketingovej komunikácie v útulku pre zvieratá. Mojím zámerom je aj postupné zhodnotenie propagácie útulku a vidina ďalších možných riešení komunikácie útulku s okolím. Vychádzam pri tom z teórie o neziskových organizáciách, marketingu, marketingovej komunikácie a špecifikách uplatnenia marketingu v neziskovej sfére ako je útulok pre zvieratá. Postupujem hľadaním metód ako pomôcť zvieratám, pričom sa opieram o minulé kampane pre pomoc zvieratám, hlavne na pomoc zvieratám v útulkoch. Výsledkom je jasný program marketingového mixu s hlavným zameraním na marketingovú komunikáciu konkrétneho útulku pre zvieratá, stručné porovnanie dvoch konkrétnych útulkov a moja aditívna aplikácia marketingu na daný útulok.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses