Vývoj vzájemných ekonomických vztahů mezi ČR a Francií - Beštová, Adéla; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vývoj vzájemných ekonomických vztahů mezi Českou republikou a Francií. V první části se práce zabývá obecnou charakteristikou Francie z hlediska geografického, demografického a politického. Druhá část se zaměřuje na vývoj zahraničního obchodu obou zemí, na jeho komoditní a teritoriální strukturu, na hlavní obchodní partnery obou zemí. Třetí část se zabývá mapováním vývoje vzájemných vztahů mezi Francií a Českou republikou z historického hlediska. Dále je zde rozebíráno smluvní zajištění vzájemné obchodní výměny, její komoditní struktura a její změny v průběhu času, vzájemná výměna PZI mezi Francií a ČR a další formy vzájemné ekonomické spolupráce.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses