Organizační struktura jako faktor výkonnosti firmy - Kněžický, Miroslav (2011)
Tématem této bakalářské práce je "Organizační struktura jako faktor výkonnosti firmy". Práce se skládá ze dvou hlavních částí - teoretické a praktické. Účelem teoretické části je utřídit teoretické poznatky o organizačních strukturách. Tyto informace poté slouží jako východisko pro část praktickou, jejímž cílem je vytvoření vlastních návrhů vedoucích k optimalizaci organizační struktury konkrétní společnosti tak, aby se zvýšila celková výkonnost této firmy. Kromě samotných návrhů na zlepšení organizační struktury obsahuje praktická část i základní údaje o společnosti, kterými jsou například předmět podnikání nebo historie.