Organizační struktura jako faktor výkonnosti firmy - Kněžický, Miroslav; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem této bakalářské práce je "Organizační struktura jako faktor výkonnosti firmy". Práce se skládá ze dvou hlavních částí - teoretické a praktické. Účelem teoretické části je utřídit teoretické poznatky o organizačních strukturách. Tyto informace poté slouží jako východisko pro část praktickou, jejímž cílem je vytvoření vlastních návrhů vedoucích k optimalizaci organizační struktury konkrétní společnosti tak, aby se zvýšila celková výkonnost této firmy. Kromě samotných návrhů na zlepšení organizační struktury obsahuje praktická část i základní údaje o společnosti, kterými jsou například předmět podnikání nebo historie.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses