Finanční hodnocení investice "Obnova rybníka Velký Březský" - Bláhová, Jana; Sieber, Martina; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením efektivnosti investičního projektu "Obnova rybníka Velký Březský", jehož realizace má přinést efekty primárně nefinanční povahy a teprve sekundárně finanční povahy. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje základním poznatkům finančního hodnocení investic pomocí statických a dynamických metod, stanovení diskontní sazby, metodě Cost -- Benefit Analysis a citlivostní analýze. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány na investiční projekt "Obnova rybníka Velký Březský". Cílem bakalářské práce je zhodnocení finanční i nefinanční stránky projektu a rozhodnutí, zda je pro investora přijatelný či nikoliv.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses