Hospodářské vztahy ČR s vybranými zeměmi MERCOSUR - Březinová, Ilona; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je přiblížit možnosti pro český vývoz v prioritních státech českého exportu, v Argentině, Brazílií a Chile. První dvě části jsou věnovány integračnímu sdružení Mercousur, který tyto státy sdružuje, a ekonomické charakteristice vybraných zemí. Poslední část se zabývá vzájemnými vztahy České republiky s těmito státy, perspektivními obory i možnými hrozbami.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses