Čerpání fondů Evropské unie - Pardupová, Vanda; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce je o fondech EU. V první části jsou uvedeny evropské fondy a charakteristika regionální politiky a její cíle. Druhá kapitola popisuje jak fungují žádosti o peníze a vytváření projektů. V poslední části je seznam zemí, které využívají finančních prostředků.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses