Zvláštnosti podnikatelského prostředí Palestíny - Hadrávek, Čeněk; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Má bakalářská práce popisuje podnikatelské prostředí v Palestině a jeho specifika. Její první kapitola se zabývá jednotlivými oblastmi podnikatelského prostředí v Palestině a analyzuje historické souvislosti, ekonomickou situaci, infrastrukturu, politické prostředí, demografickou situaci a zahraniční vztahy Palestinské národní správy. Obsahuje rovněž základní informace o území. Druhá kapitola práce se potom zabývá kulturními aspekty obchodního prostředí a jednání v Palestině, přičemž důraz je kladen především na vliv náboženství. Hlavním cílem práce je poskytnout objektivní informace o palestinském podnikatelském prostředí a pomoci tak potenciálním investorům a dalším čtenářům s orientací v oblasti.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses