Tvorba zájezdu v rámci příjezdového cestovního ruchu - Orlíková, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce bylo vytvoření originálního zájezdu příjezdového cestovního ruchu do oblasti jižní Moravy v kombinaci s pěšími přechody. Tento region je pro turisty velice atraktivní, avšak zasloužil by si více jejich pozornosti. Počet dnů pobytu je zvolen rovněž netradičně. Zájezd na sebe poutá pozornost také kvůli propojení pěších túr, plaveb po řekách a autokarové přepravy mezi městy. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. V první jsou popsány základní termíny vyskytující se v cestovním ruchu, ve druhé je pak navrhnut a popsán samotný zájezd. Závěr shrnuje celou práci a přílohy pak doplňují danou problematiku četnými obrázky z jednotlivých navštívených míst.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses