Zvláštnosti podnikatelského prostředí Barmy - Procházková, Lucie (2011)
Cílem této práce je představit zemi, shrnout fakta a hlavně podrobně zanalyzovat podnikatelské prostředí očima českých obchodníků a podnikatelů. Zjišťuji jeho specifika, zajímavosti a jeho silné a slabé stránky. Práce také analyzuje obchodní spolupráci mezi Barmou a Českou republikou a poukazuje na případné budoucí perspektivy.